facebook tracking

Joikun vammaistyön tiimi

Vammaistyöhön erikoistunut tiimimme keikkailee yksityisissä tai yhdistysten omistamissa palvelutaloissa ja asumisyksiköissä. Useimmiten joikulaisia tarvitaan lyhyisiin ja nopeisiin sijaisuuksiin (4-9 h) niin aamu-, väli- kuin iltavuoroihin – arkena ja viikonloppuisin.

Avoimet tehtävämme

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Rekrytoinnin prosessimme

Näin haet joikulaiseksi jo tänään

1. Tutustu keikkailumahdollisuuksiin

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja laita hakemus suoraan kiinnostavaan pestiin. Jos sinulle sopivaa keikkapaikkaa ei tällä hetkellä ole auki, voit myös laittaa avoimen hakemuksen tai jättää yhteystietosi kuullaksesi lisää.

2. Tule mukaan rekryinfoon

Kutsumme sinut mukaan rekryinfoomme. Voit tulla myös kuulemaan lisää toiminnastamme jo ennen päätöstä hakemuksen lähettämisestä. Katso seuraavat rekryinfomme ja ilmoittaudu mukaan!

3. Kutsumme sinut ryhmähaastatteluun

Kun sopiva keikkapaikka on löytynyt, kutsumme sinut mukaan ryhmähaastatteluun tilaaja-asiakkaan luokse. Pääset tilaisuudessa tarkemmin tunnustelemaan olisiko tämä toiveidesi mukainen työmaa ­– ja päinvastoin.

 

4. Tervetuloa joikulaiseksi!

Mikäli kemiat kohtaavat, allekirjoitamme työsopimuksen ja saat perehdytyksen sekä Joikun käytänteisiin että itse työhön keikkapaikallasi.

 

Tiimi

Vammaistyö

Connect

Hämeenpuisto 28
33200 Tampere Ajo-ohjeet

Helsinki

Kasöörinkatu 4
00520 Helsinki Ajo-ohjeet

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta